Aktualitete

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu u takua me përfaqësusit e organizatës italiane Energi ONLUS
17. Shkurt 2017.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu u takua me përfaqësusit e organizatës italiane Energi ONLUS

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu u takua me përfaqësusit e organizatës italiane Energi ONLUS të specializuar për përgatitje të EU projekteve. Komuna është pjesë e marrëveshjes të nënshkruar me Provinçën e Leçes në Itali dhe Komunën e Lezhës në Shqipëri për pjesëmarrje të përbashkët në programin e Komisionit Evropian Interreg Mali i Zi - Shqipëri - Itali, i cili do të hapet në fillim të marsit të ...

16. Shkurt 2017.
Kryetari Cungu takohet me drejtoreshën e NP."Parqet nacionale" lidhur me hapat për përmirsimin e mëtejshëm të situatës në Kriporen e Ulqinit

Kryetari Cungu takohet me drejtoreshën e NP."Parqet nacionale" lidhur me hapat për përmirsimin e mëtejshëm të situatës në Kriporen e Ulqinit

Kryetari i komunës z.Nazif Cungu së bashku me nënkryetaren e komunës zonj.Hadidža Gjoni, në një takim pune, u takua me drejtoreshën e NP.“Parqet ...

06. Shkurt 2017.
Kryetari Cungu takohet me drjetorin e hotelit "Mediteran" z. Novak Bojaniq

Kryetari Cungu takohet me drjetorin e hotelit "Mediteran" z. Novak Bojaniq

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë u takua me drejtorin e hotelit Mediteran Novak Bojaniq. Në takim është diskutuar për një ...

06. Shkurt 2017.

Tribuna me afaristë(sipërmarrës, ndërmarrje të vogla dhe të mesme) të Ulqinit me temë biznes barijerat

UNDP në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe në Mal të Zi, Ministrinë e Financave dhe Komunën e ...

02. Shkurt 2017.
Situata alarmante me bubrrecin e kuq të palmave

Situata alarmante me bubrrecin e kuq të palmave

Në Komunë të Ulqinit është organizuar takimi i përbashkët i Drejtorisë për sigurinë e ushqimit, veterinën dhe punët fitosanitare, ...

01. Shkurt 2017.

Prezantimi i Agrobuxhetit per vitin 2017 dhe programit IPARD 2.2

Ju njohtojmë se Ministria per bujqësi dhe zhvillim rural në bashkpunim me pushtetin lokal, organizon për bujqit e Ulqinit prezantimin e Agrobuxhetit per vitin 2017 dhe programit ...

17. Janar 2017.

Miratimi i Planit Hapësinor Urbainstik, krijon një ambient të ri për invetime në Ulqin

Në organizim të Komunës së Ulqinit ,në Hotelin ,,Dolcino,,u mbajt takimi me përfaqësuesit e kompanive dhe firmave më të njohura të qytetit ...

31. Dhjetor 2016.

Kryetari Cungu uron qytetarët për Vitin e Ri 2017

Të nderuar  qytetarë, Në  këtë festë tradicionale , kam nderë dhe  kënaqësi të veçantë  që në  ...

27. Dhjetor 2016.
Prodhuesit e qumështit të bashkuar - shans për suksesin e tyre

Prodhuesit e qumështit të bashkuar - shans për suksesin e tyre

Kryetari i Komunës së Ulqini Nazif Cungu me bashkëpunëtorë priti prodhuesit e qumështit në teritorin e komunës së Ulqinit. Në takim ishin të ...

25. Dhjetor 2016.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu uron besimtarët e krishterë për Festën e Krishtlindjes

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu  uron besimtarët e krishterë me rastin e Festës së Krishtlindjes. Në urimin e tij thuhet: ...